Dystopia och annat konstigt..?

bluh


"Frågan vi måste ställa oss är om det finns någon plats som vi kan känna oss säkra på. Där vi kan titta på allt som händer runt omkring oss utan att bli berörda, där vi kan vara lugna för att höra vår situation och plats i verkligheten. Och där vi kan börja hitta sätt att agera som åtminstone inte bidra till ytterligare destabilisering ...."


Jag har hittat den platsen och det är en plats för fred och känslor .. Det är min utopia, min lilla värld inannför den hårda Dystopia utanför mitt fönster, även om det skilljer på 2 cm glas som utgör gränsen mellan dessa två surriealismer så känner jag säker inom dessa små obetydliga 2 cm ...



Hheejhej det är hasse här, senaste veckan har varigt ganska spännande... Fisk!
gammal god klassiker från p3 programmet wallraff, har väckt many good memories.


För övrigt så lider jag av pengabrist och brist på saker att göra på min fritid, senaste konstiga grejen var en lista på dom sakerna jag ville göra innan jag dog. Men så måste ni veta vad dom sakerna var men det tänker jag inte berätta! muhahaha!  Någon annan grej var att sätta upp saker i taket för att UVlampan ska lysa upp det.. På tal om UV lampor :P har ni någonsin utforskat ens rum eller lägenhet med en UV lampa, gör det !

Häromdan så sov jag hos eriks tjej's mammas läsbiska syster! :D Men det är ingen som tänker på det.. ^^

Jag SKA komma på mer att säga, det kommer ;)

RSS 2.0