Mr Chokladhest the horse and the legend

Jag har gett "Chokladhest" ett ansikte och rykte, allt kommer ifrån besöket i Ryssland i mars. Mamma och jag åkte till Ryssland och hälsade på släktingar, då hade mamma med sej dala hästar i choklad och vodka vart inblandat så därifrån fick jag ordet "Chokladhest
På tal om vodka i Ryssland, jag lovar er att ryssar är galna i vodka. Det är som sveriges öl drickande.

"...skönt att komma hem från jobbet och ta 2 sup av vodkan sonen köpte åt mej i helgen..." 


Vi var i en närbutik i St:Petersburg eller lite utanför, och där sålde dom sprit för hela kakan! Tänk dej ica med en hel gång av olika spritsorter från cider till starksprit,  inte ofta man ser det i Sverige.




Aja.. till saken, varför jag inte har skrivigt något i denna virtuella dagbok.
Jo... det började med att jag, jonas, felix och Axl var på LAN hos jonas, då var alla vakna och drack cola ;)
Och spelet of the nigth var förstås Red Alert 3, som vi nötade hela natten. Det var 1vs1 2vs2 3vs3, och sista matcherna gick ut på att jag och axl (Jag har spenderat 2 effektiva timmar på spelet online, Axl hade precis börjat köra) och jonas och felix skulle köra mot varandra.
Jag var "bra" Axel "dålig" och Jonas och Felix "medel bra" Men jag och Axl vann 3 matcher i rad och det ville inte Jonas acceptera :P Så har vart jätte sur varje gång han fick se "Defeated" skylten på skärmen och det var lite komiskt.

När jag kom hem sen igen lördag morgon kl 10 hade jag varigt vaken sen fredag dag kl 2 och såg suddigt men var inte trött :O
Men jag gjorde ett försök och sov och sov och sov tills klockan 5 på söndan, jag vaknade några ggr. men det har inget med saken att göra ;)

Söndan spenderades hos jonas tills 01:00, och nu sitter jag här vid laptopen och skriver detta inlägg till störd gitarrmusik som har skrik då och då och här får du höra :)
Den mest skönaste, skruvade musiken jag älskar :D







Jag brukar lyssna på Hardstyle/Rave,Hardcore-rave, Trip-Hop, Deftones (som ni ser ovan), Jedi mind tricks! och  pytte lite annan hip-hop.

Under den tiden jag sitter och skriver detta inläg har jag en onormal koversation med veronica men jag ägde henne i att prata om meningar utan meningar :D


Jag hatar att vakna på morgonen och så hänger det en rostig plåt i taket och låter som små ekorrar, sen  vet man ju inte om det kommer ifrån taket eller innefrån grannen eller en bok...
Jag har en micro i rummet, när jag dansar runt den så brukar en grävlig dansa mot andra hållet. Sen mär det egentligen en låda som ser ut som en brödrost, och det är en liten rosa marsipan elefant som skriker "släpp ut mej!


Jag ska sluta skriva teckningar på möten och gå och lägga mej nu i min gröna säng.

messmör..

SlideShow


Sovjets hippies och photooshop noobs med latté

En skön bild jag har hittat på nätet om red alert 3, den frambringar den


Jag har hittat en skön bild på nätet om red alert 3, den frambringar den "snälla sidan av sovjet :)


20 bloggbesök första dagen "tjohu!" fast nu när jag kollade idag så har redan 10 st varigt inne och kollat, kan nog inte vara så himla kul att titta på samma sak varje gång man kommer in..
Och ni har säkert redan börjat tröttna på musiken i början "pling, plong, pling, plong" men jag ska fixa till lite mera, som sagt jag har bara haft denna blog i några få dagar.

Sen är det ju inte fel att skicka en kommentar då och då om vad ni tycker om bloggen, layouten, musiken :)

Oftast när jag visar upp eller lägger upp en bild som är redigerad på nätet så ska folk tjata om den är gjord av mej. Det händer att dom missar "konstnärens" signatur längst ner. Men vissa tror verkligen att det är jag som har bytt ögonfärg på en bild eller bara lagt dit text och tagit bort signaturen som fanns innan och skrev någon annans.
Sen är det här grejen (vet inte hur jag ska säga) när man har aldrig sett photoshop-bilder förut och kollar på en bild som har ändrat skärpan eller kontrasten lite och blir helt galen "FAN VAD SNYGG!!"   Sådan "noob" var jag också i början för 2 år sen, jag fick datorn av skolan och hittade PS licenserad.

Jag blev helt utom mej och började direkt ändra skärpa och kontrast och tyckte att jag var bäst i världen.
Men 2 år senare så börjar man tänka efter hur jävla dålig man var då :P Men dom som inte har PS tycker fortfarande att en bild med en redigering är den bästa i världen medans jag dreglar efter dom där riktiga Designerna med fet lön för att sitta på arslet och motionera fingrarna! 

Men den här "grejen" finns överallt där det finns proffs. Det stämmer när man säger att proffsen får det att enkelt ut.

Och en annan grej, jag gör mina bilder i stil med grunge/kollage och inte klippa ut tjejer från MOORE eller FHM sidor och sen sätter dit deras namn och lägger upp bilden på Snyggast.se och så sitter den bilden på toppen i åratal..
En tredje grej, jag har kollat runt lite bland bloggarna som finns i sverige toppen och botten. Alla verkar ha samma åsikt i varenda blogg.
Mode, saker man har köpt och den där jätte goda lattén som dom har druckit varje dag, som alla tonnårstjejer med en tunn plånbok tittar och härmar för att dom verkligen säger åt den annars får du smisk och resulterar i stora skulder hos alla skandalbolag för att man vill vara som sveriges "kändisar". 

Jag gillar ju iofs SnickersLatté som sälj på Coffé House i Norrköping. Men jag dricker inte den varje dag, jag har helt enkelt inte råd!

Så om jag skaffar jobb med 40 lax i månaden efter skatt och skämmer ut mej för svenska folket så jag hammnar i expressen eller någon svallerblaska så borde jag vänta tills dess innan jag bloggar  igen. Då borde jag byta namn till StyggaPojken eller  SkandalPappan.  Då kanske folk börjar läsa om vad jag gör om dagarna och så borde jag slänga in lite om vad jag har köpt. " Eh. en porshe, en hooker i en månad, platt tv som täcker minsta synvinkel jag har och så ska  Mtv Cribs komma hem till mej och filma alla skärmar så jag får ännu mer läsare! "Eh, velkome (dålig engelsk dialekt) I has 50 screens everyallt and lets lookt in the fridge-skåp. OH its SnickersLatté, well well im så rich so i dont care. muahha!"

Skruvad värld vi lever i.. 

För övrigt så käkade jag pizza igår och gick med jonas till jonte igår :) Har inte sett Jonte på 4 dagar pga sjukdom, vi körde pictionairy och jonte och jag ägde det andra laget med Jonas och Jennie :D              "rita ett djur, FISK!"

Sen så ska jag fixa musiken, börja lägga in lite bilder och sluta vara så butter på BlondinBella, sök BlondinBella på youtube så ska ni se varför jag muttrar..

No man land

"uuh vad är klockan, åh bara 10 då kan jag sova en stund till"

Så brukar det låta om mina  morgnar.
Vet du hur underbart det är att ligga i den varma sängen och tänka på alla som måste gå upp tidigt, vissa ännu mer tidigt så det blir jätte sent. Och sen tänkte jag på hur sköna veckor jag har framför mej och sommnade in med ett leende.

Så den här mogonen vaknade jag 11, i tid för lunch i skolan. Gick och käkade och låtsades om ingenting.

Uuh im evil!

Gick hem,  njöt för stunden innan rastlösheten slog in. Visade några spelare på Red Alert 3 hur man skulle förnedra den på mest underhållande sättet. Så efter att ha gjort varenda en förbannad (jag fuskade inte) gjorde jag pasta med bearnaise

Seröst jag lever mest på pasta och sås,  men jag är en student som bor själv så whatever...
På tal om att leva ensam, det öppnar upp nya vägar och möjligheter som du trodde inte kunde göra! Bla sätta micron i sitt "rum" hur många ungar som bor hemma kan det! Eller att springa runt naken och försöka klättra på väggarna!

Eller att glömma bort att man har en kastrull med soppa (som mamma har lämmnat för att jag ska äta den) i 3 veckor
och göra allt till ett uppdrag med erik att tömma kastrullen. Seröst det liknade en avfallsdumpning i tjernobyl, andningsskydd för att det lukta så jävla illa! Tjocka handskar för syns skull och jacka, luva mössa, skyddsglasögon, och 3 flaskor vatten och en dusch för att få bort den radioaktiva soppan ner i toan. 
Och sen när vi öppnade kastrullslocket, det bara stack i näsan och jag spydde nästan i toan där skiten låg. Sen  var det bara att sanera toan och kastrullen innan vi kunde ta av våra coola kläder..
Hur många "normala" barn kan göra det hos sina föräldrar då :O Ni skulle nog prata med ett par människor innan ni fick en mysig vit tröja och bodde i ett mjukt maddraserat rum :P
För övrigt käkar jag pizza några ggr om månaden, men hur mycket jag än äter förblir jag smal (sjukt).


Några saker jag vill göra! :D
Jag skulle vilja komma hem till Jehovas Vittnen och plinga på och säga "Hej, jag kommer från normala människor."
låt mej berätta lite om oss, vi har fri sex, dricka när vi vill, en micro i vardagsrummet, fler väggutag än era 2.

Nu ska jag göra mej iordning för att jag ska till jonte senare och sitta där och dega. 

bye(s)


Hejkon Bejkon Trallala

Jadu.. erhm.. hej ?

Från första början var jag lite harsk mot bloggar och läste knappt några, men jag hatade folk som rökte förut också..

"People changes, other choose to belive in god"  - Artiom Alarcon



Låt oss ta fram lite basics.
 Jag heter Artiom Alarcon.  Mitt  förnamn är ryskt efter ett helgon i ryssland, efternamnet är spanskt och jag vet inte vart det kommer ifrån.

En gång när jag var i spanien så såg jag en cementblandare det stod Alarcon ST (Stock Trading)  på.  Men jag hoppas inte min far far fick ihop det med en cementblandare för gud vet hur det skulle gå till.
På tal om gud så är "det" en rolig sak jag tar upp lite senare..

Född i ryssland, kom hit till sweden när jag var 4, halva livet uppväxt i spanien. Bodde i en pytteliten by som heter Fornåsa, den hade 500 inv. och en Jonte.

Jag spelade faktiskt Fiol i 5 år!

Sen hittade jag Curt Nicolin Gymnasiet i Finspång, aldrig hört talas om stället. Och jag önskar att jag aldrig har hört talas om det!
Men men tjo faderittan så sitter jag här i finspång 2 år senare från att jag flyttade hit. Men vilken tur att Norrköping finns och att man får årskort från skolan ;)

Lite om skolan
1a året var ganska kul och jag siktade mej på den där plugg linjen dom hade på skolan, men i 2an fick jag höra att dom tog bort linjen och satte dit 1 år av praktik!!! ETT år av slöseri med att stå bakom en maskinjävel som heter duga och inte utnyttja tiden åt att plugga och bli smart :)
2a året hängde jag bara med, min grupp var rolig och det var plugg här och där.
3 året.. där gick allt utför, jag blev av med extra ämnena för att jag tog bort för mkt tid från min praktik -.-
Praktiken fanns bara kvar och jag hade knappt lust att gå på skolan, sen försvann praktiken för att jag inte gick på den..
Jag hade det mest äckligaste smutsigaste stället som finns i skit Finspång ! Och moralen var iinte hög kan jag lova...
Så nu sitter jag med båda fötterna i pottan...
Så jag ska kompletera min praktik med att göra allt skriftligt! :D tjoho, nu känns skolan lite mer lik en vanlig skola!


Nu vart det lite väl mycket skrivet om ingenting, men jag är bra på sånt ;)


LAyouten och bloggdesignen ska fixas, allt känns som en ny tom lägenhet man flyttar till. Det tar en stund innan jag hittar allt till rätta men

stay tuuned för mer shit ;)

RSS 2.0